Oluşturduğumuz listede yer alan bazı filmler çıktığı yıl kendi alanında en çok izlenen komedi film olmasıyla başarılı yapımlar arasında bulunuyor.
Komedi kategorisinde film izlemek isteyenler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz en iyi 10 komedi filmini sizler için listeledik, keyifli seyirler! 

1. Zombilerin Şafağı (2004) | IMDb: 8,0

Shaun’un hayatı artık tıkanma noktasına gelmiştir. Bütün zamanını annesi ve kız arkadaşının yarattığı problemleri çözmeye çalışmakla ve en iyi arkadaşı Ed’le birlikte Winchester adlı bir barda geçirmektedir. Shaun, Liz'in kendisini terketmesiyle sonunda hayatını bir düzene sokmaya ve kız arkadaşının kalbini tekrar kazanıp annesiyle olan sorunlarını telafi etmeye karar verir. Yetişkin bir erkek olmanın sorumluluklarını artık yerine getirmesi gerekmektedir. Tam da bu arada yaşayanları yemek üzere zombiler dirilir ve harekete geçerler. Shaun için aldığı kararlara göre zombilerin dirilmesi basit bir sorundur. Arkadaşı Ed ile birlikte zombi saldırısından ailesini ve sevdiklerini kurtarabilmek için gidebilecekleri en sakin yeri bulurlar: Winchester.

2. Kung Fu Sokağı (2004) | IMDb: 7,8

Çin 1930'larda  değişik bir havadadır. Tüm zengin mahallerini balta çetesi kontrol altına almıştır. Yalnızca kıyıda köşede kalmış ve fakir mahallelere dokunmamaktadırlar. Sing, pek bir şey beceremeyen ama Balta Çetesi'ne katılmak isteyen biridir. Döneminin bir nevi kaybedenidir. Arkadaşıyla bir gün haraç kesmek için fakir bir mahalleye gidip kendilerini Balta Çetesi gibi tanıtırlar, ama baltayı taşa vururlar. Onlardan kısa bir süre sonra Balta Çetesi de mahalleye gelir.

3. Felekten Bir Gece (2009) | IMDb: 7,7

Bekarlığa veda partisi vermek için arkadaşlarının düğününden iki gün önce Las Vegas'a giden dört arkadaş, odalarında sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında tavuklar, bir kaplan ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat da ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbir şey hatırlamayan üç arkadaş işlerin nerede kontrolden çıktığını ip uclarını takip ederek bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.

4. Zombieland (2009) | IMDb: 7,7

Korku/komedi türünde olan Zombieland’ın yönetmenliğini Ruben Fleischer yaptı. Filmin başrollerini Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Abigail Breslin, Emma Stone,  Mila Kunis ve Amber Heard paylaşıyor.Filmde zombi salgınıyla yaşamları kabusa dönen bir grup insanın tehlikeli yolculuğu komedi ve korku öğeleri harmanlanarak anlatılıyor.

5. Şansa Bak (2011) | IMDb: 7,7

Film, kanser teşhisi konulan 27 yaşındaki bir adamı konu alıyor. Gerçek bir hikâyeden uyarlanma olan yapım hastalığı yenmek için yapmış olduğu mücadele üzerine yapılmış "bittersweet" dram-komedi filmidir.

6. Göster Gününü (2010) | IMDb: 7,6

Dave Lizewski (Aaron Johnson), çizgi romanda süper kahramanlara ilgi duyan sıradan bir gençtir. Filmde bu gencin süper kahraman olmaya karar vermesi ile yaşananlar anlatılıyor. Kötülerin peşine yeşil kostümü ile düşen nam-ı diğer Kick-Ass’in karşısına birbirinden ilginç karakterler çıkıyor.

7. Çok Fena (2007) | IMDb: 7,6

Sosyal becerileri az gelişmiş, liseden mezun olmak üzere olan iki gencin birbirine bağımlı bir arkadaşlıkları vardır. Farklı üniversitelere gideceklerinden, hayatla ayrı ayrı yüzleşmek zorundadırlar. Seth, ağzı lâf yapan ve karşı cinse fazlasıyla düşkün bir kişiliğe sahipken, Evan çok korkak bir gençtir. Yapım, gençlerin beğendikleri kızlara yanaşmak için yaptıkları yanlışlarla dolu çabalarının hikâyesi.

8. Scott Pilgrim Dünyaya Karşı (2010) | IMDb: 7,5

Filmde hayallerinin kadını olduğunu düşündüğü Mary Elizabeth Winstead’i kazanabilmek için, uyuşuk bir adamı canlandıran Michael Cera,  onun 7 eski erkek arkadaşıyla başa çıkmaya çalışıyor.