İSTANBUL (AA) – Yaşam alanları için ilham veren çözümler sunan Koçtaş, Ankara Zirvekent 365 AVM’de  Koçtaş Fix mağazalarının 19'uncusunu hizmete sundu. Koçtaş Fix, çok kanallı perakendecilikte Türkiye’nin en önemli örneklerinden biridir.Zirvekent mağazası,Koç taş’ın İstanbul dışındaki ilk Fix mağazasıolma özelliğini taşıyor.Koçtaş Fix Zirvekent,520 metrekarelik bir alana sahip olup, evle ilgili acil ve tüm ihtiyaçları karşılayabilecek, 50 bin ürünü  ekspres sipariş ekranlardan, 5 bin ürünü ise mağazada müşterilerine sunuyor. Koçtaş,teknolojiye yaptığı yatırımlara devam ederek müşterilerinin ihtiyaç duyduğu hizmet ve ürünlere kolayca her kanaldan ulaşabilmesini sağlıyor.Ekspres sipariş ekranları aracılığıyla sipariş edilen ürünleri, en yakın Koçtaş Fix mağazasına veya eve teslim ediyor.
Mağaza açılışındaki konuşmasına yer verilen Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, 2013 yılından itibaren Koçtaş’ın büyük format mağazalarına ek olarak, Koçtaş Fix adını verdiği küçük format mağazalarını müşterilerinin hizmetine sunduğunu belirtti. Özpamukçu, 40 Koçtaş mağazası ile 19 şehirde imüşterilere hizmet vermeye devam ettiklerini vurgulayarak, bunun yanı sıra İstanbul’da 18 noktada Koçtaş Fix mağazalarıyla da bulunduklarını kaydetti. İstanbul dışındaki ilk Fix mağazaları olan Ankara Zirvekent mağaza ile bu sayıyı 19’a çıkardıkları bilgisini veren Özpamukçu, koctas.com.tr ile ürünlerimizi tüm Türkiye’de müşterilerimizle buluşturuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasının devamında Özpamukçu, şunları kaydetti: " Çok kanallı perakendecilikte Koçtaş Fix mağazalarımız, Türkiye’deki en önemli örneklerden ve stratejik yol haritamızdaki önceliklerimiz arasında. Mahalledeki yüzümüz Koçtaş Fix mağazaları ile büyümemizi büyük oranda, gerçekleştireceğiz. Bugün itibariyle 19 olan Koçtaş Fix mağazalarımızın sayısını, 2019 yılı sonuna kadar 50’ye çıkarma hedefindeyiz. Ayırıca Koçtaş Fix mağazaları ile bulunduğumuz mahallelerde istihdam yaratmayı ve bölgeyi kalkındırmayı da hedefliyoruz."" Bugüne kadar Koçtaş Fix mağazalarımızı İstanbullu müşterilerimizle buluşturmuştuk. Şimdi İstanbul dışına da çıkarak Türkiye’de büyümeye ‘Fix’lendik. Önümüzdeki dönemde yazlık bölgelerde de mağaza açma hedefindeyiz. Ülke ekonomisine ve sektörümüze Ankara Zirvekent mağazamızın hayırlı olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.