İSTANBUL (AA) - Bu sene ilk defa gerçekleştirilecek olan Koç Topluluğu Dijital Kariyer Buluşmaları, öğrencilere enerji, otomotiv, turizm, gıda, perakende ve sağlık alanlarının da dâhil olduğu 10’u aşkın sektörde faaliyet gösteren 25’ten fazla şirketin yöneticileri ile görüşme olanağı sunacak.

Koç Holding'in konuyla ilgili açıklamasına göre, Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Burak Akkol’un açılış konuşması sonrasında başlayacak etkinlikte Koç Topluluğu’ndan üst düzey yöneticiler, iş dünyasındaki güncel durumla ilgili değerlendirmelerini ve gençlerin geleceğe nasıl hazırlanabileceklerine dair önerilerini canlı yayınlarda paylaşacak.

Çalışanlarının yüzde 70’inden fazlası Y ve Z kuşağından meydana gelen Koç Topluluğu şirketleri, öğrencilere kariyer planlamaları için imkan sunmaya devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle gelecek kaygıları artan gençlere online staj imkanı sağlayan Koç Topluluğu, yeni dönemin dinamiklerine göre tasarlanan projelerini uyguluyor.

Koç Holding ev sahipliğinde 15 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Koç Topluluğu Dijital Kariyer Buluşmaları’na "www.dijitalkariyerbulusmalari.icindekocvar.com" internet sitesi üzerinden katılacak öğrenciler, Koç Topluluğu şirketlerinin İnsan Kaynakları başta olmak üzere pek çok bölüm yöneticisi ile bire bir dijital görüşmeler yapabilecek, sektörlere ve şirketlere dair merak ettikleri soruların yanıtlarını bulabilecekler.