İSTANBUL (AA) - Koç Holding, Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz'ın desteğiyle Milli Dayanışma Kampanyası'na toplam 20 milyon lira tutarında katkı sağladıklarını açıkladı.

Koç Holding'in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, topluluğun 100 seneye yaklaşan geçmişi bsüresince "Ülkem varsa ben de varım" diyerek çalıştığı  belirtildi.

Koronavirüs salgınının Türkiye'de yayılmaya başladığı ilk andan itibaren topluluk şirketleri ile toplum yararını gözeten pek çok çalışmanın hayata geçirildiği dile getirilen paylaşımda, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılmış olan Milli Dayanışma Kampanyası'na da Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz'ın desteğiyle toplam 20 milyon lira katkı sağlıyoruz. El birliğiyle ve dayanışma içinde bu zorluğun da üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz." ifadelerin yer aldı.

Öte yandan söz konusu kampanyaya Yapı Kredi'nin 10 milyon liralık katkısı Sağlık Bakanlığı'na olmak üzere, Tüpraş'ın 5 milyon lira, Opet'in 3 milyon lira ve Aygaz'ın da 2 milyon lira tuatarında destek verdiği öğrenildi.