İSTANBUL (AA) - Kibar Holding, çalışanlarının yaratıcı projeleri ve yenilikçi fikirlerini Mavi Damla Ödülleriyle desteklemeye devam ediyor. Bu sene üçüncü defa gereçkleştirilen etkinlikte toplam 44 projenin 12'si ödüle layık görüldü.

Kibar Holding' tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, "Her başarılı proje, önce bir fikir damlasıyla başlar ve dalgalar halinde yayılır" sloganıyla hayata sunulan Mavi Damla Ödülleri, holding çalışanlarının yaratıcı ve yenilikçi fikirlerini ortaya çıkarmak, başarı hikayelerini grup şirketleriyle paylaşmak maksadıyla gerçekleştiriliyor.

Bu sene toplaml 44 projenin yarıştığı ödüllerin Mavi Damla Ödülleri'nin töreni Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve Kibar Holding Üst Yöneticisi (CEO) Haluk Kayabaşı'nın ev sahipliğinde, konuk konuşmacı Serdar Kuzuloğlu ve grup çalışanlarının katılımıyla yapıldı.

"Verimlilik ile Değer Katanlar", "Müşteride Fark Yaratanlar", "İnovasyon ile Geleceğe Yön Verenler" ve "Dijitalleşenler" olmak üzere 4 kategoride kazanan 12 proje ödüllerini Kibar Holding Yönetim Kurulu üyelerinden aldı.