Avrupa’daki yatırımlarına devam eden Kervan Gıda, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamayla, Bebeto markasını güçlendirmek için stratejik hedeflerine uygun bir şirket ile hisse alımına yönelik ön protokol imzaladıklarını duyurdu.
Kervan Gıda KAP’a yaptığı açıklamada, uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda Avrupa Birliği sınırları içerisinde gümrük vergisi avantajlarından faydalanmak, coğrafi riski dağıtmak ve Avrupa modern kanalında Bebeto markasının konumunu güçlendirmek için yapılan araştırmalar sonucunda stratejik hedeflerine uygun bir şirket ile hisse alımına yönelik ön protokol imzaladığını duyurdu

DEVİR SÖZLEŞMESİNİN İMZALANMASI BEKLENİYOR

Kervan Gıda, KAP açıklamasında KPMG Yönetim Danışmanlığı A.Ş. ile vergi, hukuk ve finansal durum tespit çalışmalarının tamamlanması için sözleşme imzaladığını aktardı. 
Şirket, işlemin tamamlanması için bağlayıcı hisse devir sözleşmesinin imzalanmasını ve sözleşmelerdeki düzenleyici otoritelerin onaylarının alınması dahil kapanış koşullarının gerçekleşmesini beklediğini de duyurdu.