BURSA (AA) - Çalışma ortamı konusunda faaliyette bulunan ve İstanbul, İzmir, Ankara, San Diego ile Katar'da şubeleri yer alan bir şirketin Bursa'da devreye aldığı iş yeri, çeşitli sektörlerde faaliyette bulunan firmalara ve iş insanlarına hazır ofis, sanal ofis ve toplantı salonları hizmeti sunarken salıncaklı toplantı masası, langırt, dart, bilardo, mini golf gibi oyun alanları gibi  sıra dışı konseptiyle fark yaratıyor.

Merkez Nilüfer ilçesinde yer alan 2 bin metrekarelik çalışma ortamında tam kapasiteyle 500 kişiye kadar hizmet sunuyor. İş insanlarına resmi adres gösterimi, çağrı cevaplama, evrak ve kargo teslimi için "sanal ofis", yeni kurulmuş veya büyüme aşamasındaki girişimlere "hazır ofis" ve mekan sıkıntısı yaşayan firmalar için "toplantı odası" hizmeti veriyor. "coworking" isimli sistemle ortak çalışma alanlarını saatlik, günlük ya da aylık  olarak kiralamak mümkün.

Kaydıraktan kayarak ofislere inilen, salıncaklı koltukların yer aldığı masada toplantılar düzenlenen, langırt, dart, bilardo ve mini golf gibi oyun alanları yer alan iş yeri, çalışanlarına keyifli bir ortam sunuyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Workinton Bursa Şube Müdürü Yasemin Kılınç, yaklaşık 3 aydır Bursa'da hizmet verdiklerini belirterek., Z kuşağına yönelik bir çalışma ortamı sunduklarını söyledi. 

Çalışanlara eğlenceli, renkli ve konforlu bir çalışma ortamı sunduklarına dikkat çeken Kılınç, ortamın daha eğlenceli  bir hale gelebilmesi amacıyla toplantı aralarında ve burada üyelerin faydalanabileceği dart, langırt, tavla, playstation, mini golf , elektronik dart ve bilardo gibi oyun alanlarının olduğunu söyledi.