Kaspersky Lab siber güvenlik portföyünü tamamen yeni bir ürünle tazeledi. Kaspersky Security Cloud adı verilen, adapte olma özelliğine sahip bu yeni hizmet, kullanıcıları dijital dünyada karşılaşabilecekleri tüm sorunlardan koruyor.
Kaspersky Lab uzmanlarının patentini aldığı  'adapte olabilen koruma teknolojisi'nin ürünü Kaspersky Security Cloud; siber tehditlere karşı koruma önlemleri ve uyum sağlayan senaryoları bir araya getiriyor. İşte bu uyum sağlayabilme becerisinin sonucu olarak, kişinin davranışına ve kullandığı cihaza göre koruma önlemleri alınıyor.

ÇÖZÜM ARTIK CİHAZA DEĞİL KULLANICIYA BAĞLI

Geliştirilen çözüm, artık cihaza değil, My Kaspersky portalındaki hesabı üzerinden kullanıcıya bağlı. Çözümü benzersiz yapan şey; en çok gerek duyulan anda bağlantıyı korumak ya da risk oluştuğunda kişisel verilerin çalınmasını önlemek için yapılması gerekenleri fısıldayan danışman gibi davranabilmesi.

Doğru zamanda doğru koruma yöntemini sunabilen hizmet oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Kaspersky Lab Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dmitry Aleshin, "Dijital yaşantılar, artık en az fiziksel dünya kadar önemli. Bu da herkesin kendi benzersiz dijital yaşam tarzına uygun koruma önlemleri anlamına geliyor. Güvenlik çözümlerinin geleceği, adapte olabilen çözümlerde gizli" dedi.