Kamil Koç, filosunu 20 adet son model MAN otobüs ile güçlendirdi. 
Düzenlenen teslim töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Kamil Koç ile olan iş birliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kamil Koç ile olan iş birliklerinin uzun yıllar devam edeceğine inandığını söyleyen Bekiroğlu, yeni otobüslerin hem firmaya hem da yolcularına hayırlı olmasını dilediğini belirtti. 

YATIRIMLARINI SÜRDÜRECEKLER

İş ortaklarıyla büyümeye ve güçlenmeye devam edeceklerini ifade eden Kamil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan da, yeni projelerle, iş ortaklarıyla ağlarını genişletmenin ana hedefleri olacağını söyledi. Bugün MAN’dan teslim aldıkları son model 20 yeni araçla hem filolarını güçlendirdiklerini, hem de yolculara sundukları güven ve konforu arttırdıklarını aktaran Boysan, Türkiye’nin dört bir tarafını birbirine bağlamak için yatırımlarının süreceğini vurguladı.
MAN olarak, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen 2020 yılını 99 adetlik otobüs satışıyla başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirten MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise, bu süreçte Türkiye seyahat otobüsü pazarındaki pazar paylarını artırarak, yüzde 21‘lik orana ulaştıklarını kaydetti.