Ardından 1981 yılında yaylı yatak üretimi, 1987 yılında ev tekstili ürünlerini takiben 1993 yılında yataklı kanepe ve koltuk takımları üretimine başlayarak ürün kataloğunu genişletmiştir.

Firma müşteri memnuniyetini temel ilke edinerek müşterilerine kaliteli ürünler sunma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ayrıca sürekli olarak yenilikleri takip ederek alanında gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve canlı bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu muhafaza etmektedir.

Bunların yanı süre üretime önem verdiği kadar mağazacılık sektörüne de çok fazla önem vermektedir. Bu nedenle değişen ve yenilenen mağazacılık anlayışını takip ederek mağaza yapılanmasında ön sıralarda yer alır. Modern mağazacılık anlayışıyla ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerine en kaliteli alışveriş deneyimini sunmak için emek vermektedir.

Yataş Grup, günümüzde Enza Home ve Yataş Bedding olmak üzere iki farklı konseptteki mağazaları ile müşterilerinin karşısına çıkmaktadır.

YATAŞ BEDDİNG

Yataş Bedding mağazaları; yatak,  baza, başlık, yastık, yorgan ve renkli ev tekstili ürünlerini müşterilerinin hizmetine sunar. Sağlığınız için uyku kalitesine önem vererek gelişen teknolojilerden daima faydalanır. Celliant kumaş teknolojisi, UltraWaist teknolojisi,  Feran Ice teknolojisi,  Matrix yay teknolojisi gibi daha birçok teknolojiden faydalanarak yatak üretiminde konfor ve kaliteyi bir araya getirir.  Özellikle yatak üretimi konusunda farklı ihtiyaçları göz önünde bulundurarak çeşitli ürünleri müşterilerinin beğenisine sunar.

Yatak dışında üretilen diğer yatak odası ürünleri ile de evinizin dekorasyonuna uyum sağlarken aynı zamanda da uyku kalitenizi desteklemeyi de hedefler. Farklı tasarımlara sahip baza ve başlıklar ile yatak odalarınızın havasını ve enerjisini değiştirir.

Birbirinden renkli ve farklı desenlerdeki nevresim takımları, çarşaflar, pikeler gibi ev tekstili ürünleri ile adeta yatak odalarınızda farklı bir dünya yaratmanızı sağlar.

Konforu ve rahatlığı ön planda tuttuğu yastık, yorgan gibi destekleyici ürünleri ile uyku kalitesinde üst seviyeye ulaşmanıza destek olur.

YATAŞ GRUP-ENZA HOME MOBİLYA

Enza Home, Yataş Grup’un müşterilene güzel bir yaşam alanı yaratmak amacıyla hayata getirdiği bir konsept markasıdır. Enza Home mağazalarında yemek odası takımları, genç odası takımları, yatak çeşitleri, tekstil ve aksesuar ürünleri gibi birçok ürün satışa sunulmaktadır.

Enza Home mağazalarında her müşterinin kendi tarzını yansıtan ürünler ile karşılaşması firmanın farklılığını ortaya koymaktadır. Ev, iş yeri, hastane gibi birçok alana ürün hizmeti sunabilecek geneiş ürün yelpazesi ile müşterilerin ilgi odağı olmaktadır.

Ürün çeşitliliğinin yanı sıra Türkiye geneline yayılmış olan geniş servis ve hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutar.