Türkiye’nin en köklü yolcu taşımacılık şirketlerinden Kale Seyahat, teslim aldığı yeni Mercedes-Benz otobüslerle filosunu güçlendirdi.

15 ARACIN TESLİMATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerini 1975'ten bu yana kesintisiz olarak devam eden şirket, özmal yatırımları ile Trakya’yı Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerine bağlayan en büyük firma olma özelliğiyle öne çıkıyor.

Farklı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayileri aracılığıyla gerçekleştirilen satışların sonrasında markanın Genel Müdürlük Kampüsü’nde düzenlenen törende, firmanın yeni donanımlar ve aktif filtre yazılımı ile donatılmış 9 adedi Tourismo 16 2+1 ve 6 adedi Tourismo 16 2+2 olmak üzere toplam 15 yeni aracını yetkililerden teslim aldı.

"İKLİMLENDİRMESİ, KONFORU, GÜVENLİĞİ AÇISINDAN TERCİH ETTİK"

Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi, teslimat esnasında gerçekleştirdiği değerlendirmede markanın yeni nesil araçlarını kuruluşlarından itibaren aktif olarak kullandıklarını belirtti.

Yeni aldıkları 15 adet yeni nesil Powershift şanzımana sahip Tourismo 16 otobüslerinin sürüş konforu, yakıt ekonomisi, yolcu ve araç güvenliği özelliklerinden memnuniyetlerini dile getiren Çelebi, "Süregelen iş birliğimiz neticesinde çok memnun olduğumuz Powershift şanzımana sahip otobüslerin yenilerini de özmal olarak güçlü filomuza katma yönünde karar aldık." diye konuştu.

Yeni otobüsleri tercih etmelerinde yeni iklimlendirme sistemi sayesinde aracın içindeki havanın iki dakikada bir tamamen değiştirilebilmesinin de önemli olduğunu vurgulayan Çelebi, sözlerini şöyle tamamladı:

"Covid-19'un etkisini azaltması ve devamında düzelmesini ümit ettiğimiz işlerimizin de yoluna girmesiyle alım hedefimizi daha da ileri taşımanın düşüncesindeyiz. Bu süreçte Mercedes-Benz Türk A.Ş yetkililerine sunmuş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerimizi sunarız."