Köklü tecrübesini inovatif yaklaşımı ile buluşturan Türkiye’nin ilk kilit üreticisi Kale Kilit, ‘Hep Birlikte, Hep Daha İyisi için Bir Aradayız’ sloganıyla NG Enjoy Sapanca Otel’de bayileri ile bir araya geldi. Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü olan Semih Teker’in açış konuşmasını yaptığı organizasyonda, 2021 senesinin genel bir değerlendirmesi yapılarak önümüzdeki dönem hedefleri konuşuldu ve 2022 senesinde pazara sürülecek olan yeni ürünler tanıtıldı. 

İŞ ORTAKLARI İLE BERABER BÜYÜYOR

Pandemi süreci devam etse de tüm iş süreçlerinin bayilerin de desteğiyle eksiksiz bir şekilde ilerlediğinİ hatırlatan Semih Teker, “Hepimizin derinden hissettiği üzere pandeminin etkisiyle geçtiğimiz iki yıldan bugüne çok şey değişti. Tüm dünyada ve ülkemizde salgının gerek toplum sağlığına gerekse ülkelerin ekonomilerine olumsuz etkilerini yaşadığımız oldukça zor bir dönemden geçtik. Bu süreç devam etse de hızlıca uyum sağlamayı başardık ve gerek üretim gerek satış ve satış sonrası hizmetlerimiz eksiksiz bir şekilde ilerliyor. Bu işleyişte sizlerin desteğini hep yanımızda hissettik.” dedi.

TÜRKİYE’NİN ÜLDER KİLİT MARKASI

Konuşmasında Avrupa'nın en büyük entegre kilit üretim tesisine sahip olduklarına dikkat çeken Teker, “Türkiye’de kilit sektöründe yüzde 98 bilinirlik oranı ile ilk akla gelen, jenerik marka konumundayız. Tüm bunları birlikte başardık. Bu yıl da sektördeki konumumuzu siz değerli bayilerimizle pekiştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

MÜHENDİSLERİN BİLGİ MERKEZİ PLATFORMU HAYATA GEÇTİ MÜHENDİSLERİN BİLGİ MERKEZİ PLATFORMU HAYATA GEÇTİ