Türk ilaç sektöründe faaliyet gösteren Abdi İbrahim, başlattığı yeni mezun işe alım süreciyle tıbbi tanıtım temsilcisi ekibini ve pazarlama kadrosunu büyütecek. Şirket, Tıbbi Tanıtım Temsilcisi ve Path for Marketing Talent (PMT) işe alım programları kapsamında yaklaşık 200 kişinin istihdamını gerçekleştirecek.
Pandemi nedeniyle istihdam olanaklarının daraldığı bir dönemde yaklaşık 200 kişiye yeni iş imkânı yarattıklarını söyleyen Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Onel, yatırımı, üretimi ve istihdamı sadece işlerini büyütmek olarak görmediklerini, Türkiye ve sektöre karşı bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade etti.

YATIRIMLARINA DEVAM EDECEKLER

Türkiye’nin ilaçta bölgesel bir güç olma iddiasını destekleyen yatırımlara bundan sonra da devam edeceklerini vurgulayan Onel, gençlere yönelik yatırımın Türkiye’nin geleceğine yatırım olduğuna inandıklarını belirtti.
Abdi İbrahim’in 19 yıldır süren pazar liderliğinde Türkiye’nin her köşesinde hayatı iyileştirmek için çalışan, 2 bini aşkın saha ekibinin büyük payı olduğuna dikkat çeken Onel, Abdi İbrahim olarak pandemi sürecinde de Türkiye’nin yanında yer alarak hayatı iyileştirmeye devam ettiklerini söyledi.