LEAD, Jeunesse Global'in en büyük ülkelerdesenede  bir defa tüm liderleri, kurumsal yöneticileri ve eğitmenleri buluştuğu bir liderlik buluşması. Global dev, 2022 senesinde İstanbul buluşmasını 20 Mart tarihinde WOW Airport İstanbul Otel’de gerçekleştirdi. Distribütörlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte onlarca farklı ülkeden gelen katılımcılar, Jeunesse Global Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Kyle Copeland'ın ilham veren konuşmasını canlı izledi. Katılımcılar ayrıca Enes Olgun, Danien Feier, Stefaina Lo Gatto gibi global olarak tanınan network marketing liderleriyle de bir araya gelerek başarıya giden yolda önemli tecrübeleri dinleme şansı elde etti.

“EN İYİLERDEN ÖĞRENİN”

LEAD Istanbul etkinliği Farsça, İngilizce, Arapça ve Türkçe olmak üzere  toplam 4 farklı dile çevrildi. Jeunesse Global Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı olan Kyle Copeland, yapmış olduğu konuşmada “İşimizi geliştirmemize yardımcı olmak için tasarladığımız bu büyük buluşmaya katılımınızdan onur duydum. LEAD İstanbul size birinci sınıf eğitim, yeni ürün lansmanları, yeni iş araçları ve network fırsatları sunacak. Bu fırsatı iyi değerlendireceğinize kuşkum yok. LEAD liderler tarafından liderler için yaratıldı. Jeunesse Kurucuları'ndan ve başarılı liderlerimizden ilham alın. En iyisinden öğrenerek en iyi olma taahhüdünü gerçekleştirin” dedi.

“BÖLGENİN BULUŞMA NOKTASI İSTANBUL OLDU”

Jeunesse Türkiye , Türkmenistan ve Azerbaycan Genel Müdürü olan Onur Öner ise liderler buluşması LEAD İstanbul’u bölgenin buluşma noktası olarak konumlandırdırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtiti. Öner, “Jeunesse Global 2015 yılında beri Türkiye’de faaliyet gösteren ve network marketing sektörünün büyümesini ivmelendiren en önemli şirket konumuna geldi. Türkiye ekibinin başarısı 2021 yılında Azerbaycan ve Türkmenistan’ın da İstanbul ofisinin yönetime bağlanmasını sağladı. Bağlı bulunduğumuz Avrupa ve Orta Doğu bölgesi dünyanın en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Dünyanın en büyük network marketing şirketlerinden olan Jeunesse Global’in dünyanın en önemli liderler buluşmasından birini İstanbul’da yapmasından dolayı ülkemize verilen önemi de görmüş oluyoruz. Gençlik geliştirici ve inovatif ürünlerin network marketing sektöründeki en fazla kazanç sağlayan planlardan biriyle insanlara sunulması amacımıza sıkı sıkı bağlı olarak başarıyı tüm bölgeden distribütör arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Global çapta tanınan liderlerimizle LEAD İstanbul’da bölgenin ilham veren ülkesi olma kıvancını yaşıyoruz” dedi.

VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

“AR-GE YAPIP İHRAÇ EDİYORUZ”

Onur Öner, Türkiye olarak Jeunesse Global’in en büyük bölgesi olan ve 100’ü aşkın ülkenin faaliyet gösterdiği Orta Doğu, Avrupa ve Afrika bölgesinde 2021 senesini ciroda 4’üncü olarak kapattıklarını beliterek, bu büyümede Türkiye’de Ar-Ge’si yapılan ürünlerin diğer ülkelere ihraç edilmesinin de önemine dikkat çekti: “Türkiye, distribütörleri ve yönettiği diğer ülkelerin dışında aynı zamanda bölgesinin Ar-Ge ve üretim merkezi şeklinde de konumlanmış durumda. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi içinde ilk defa bölgesel olarak ürün geliştirilip üretilmeye Türkiye’de başladık. Türk bilim insanları tarafından, Türkiye’de geliştirilen ve Türkiye’de üretilen ürünler önce iç pazara sunuldu. Alınan başarılı sonuçlardan sonra lanse edilen ürünler şu anda 100’den fazla ülkenin içinde yer aldığı bölgeye ihraç ediliyor. Bu sayede ülke ekonomimize de çok ciddi katkıda bulunuyoruz.”