İSTANBUL (AA) – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından verilen 2017 yılı İhracat Yıldızları Ödülleri'nde İzocam, bu yıl da ödüle layık görüldü.2017 yılında gerçekleştirdiği ihracat hacmi ile İzocam, "En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma" unvanını kazandı.
Artan üretim kapasiteleriyle esnek üretim ve zamanında teslim imkânları sunan İzocam,dış pazarlara yönelik de  toplam 130 bin tona ulaşan mineral yün kapasitesine sahip.İzocam, bugüne kadar 100’ü aşkın ülkede çözümler sunuyor, 20 yerleşik bayisi ile de ihracat faaliyetlerine devam ediyor.
İzocam’ın ihracat yaptığı bölgelerin başında Türk Cumhuriyetler, Balkanlar, Afrika, Orta Doğu ve Asya gelirken, ağırlıklı olarak sanayi ve binada kullanılan yalıtım ürünlerinin ihracatını gerçekleştiriyor. Ayrıca İzocam, bu ürünlerin dışında iklimlendirme sektörüne yönelik ürünlerin de ihracatını yapıyor.

 "İHRACATIMIZ 2018’DE YÜZDE 32,8 ARTTI"

Yaptığı açıklamada İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe, İzocam olarak sadece Türkiye’de değil, Balkanlar ve Orta Doğu da yalıtım sektörünün öncü firmaları arasında yer aldıklarını belirtti.
2017 yılı İhracat Yıldızları Ödülleri’nde "En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma" olarak ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gökçe, şunları kaydetti:" 2018’de İhracatımız bir önceki yıla kıyasla, dolar bazında ise yüzde 6, TL bazında yüzde 32,8 arttı. İhracattan elde ettiğimiz satış geliri Son 5 yılda 160 milyon doları buldu. Toplamda önümüzdeki 5 yıl 150 milyon doların üzerinde ihracat yapmayı hedefliyoruz."