OPET'ten tarafından yapılan açıklamaya göre, "İşimiz Temiz Projesi Türkiye Geneli Yaygınlaştırma Toplantısı" Antalya'da gerçekleştirildi.

ULUSLARARASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM ULUSLARARASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM

Açıklamada, projenin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İzmir, Muğla ve Antalya'ya ek olarak Adıyaman, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Samsun ve Şanlıurfa'dan birer temsilcinin bir araya geldiği bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine başvurulan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, "Temizlik ve hijyen konusundaki 22 yıllık tecrübe ve birikimimizle Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile çoklu paydaş katılımı esasıyla yürüttüğümüz 'İşimiz Temiz Projesi' ile ülkemizde faaliyet gösteren mikro işletmelerin hijyen kalitesini ve tercih edilebilirliğini artırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin temiz, hijyenik ve sağlıklı hizmet sunan binlerce işletmeye sahip olmasını amaçladığımız İşimiz Temiz Projesi’nin, yeni dönemde 20 ilde uygulanacak olmasının mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz." şeklinde konuştu.

Proje kapsamında mikro işletmeler ve bireyler için toplum sağlığı yönünden büyük önem arz eden hijyenik koşulların oluşturulması ve uygulanması maksadıyla hijyen eğitimleri gerçekleştirilecek. Toplam 20 ilde yapılacak olan eğitimler, bu illerdeki halk eğitimi merkezlerinde görevli olan eğitmenler tarafından sunulacak.

Toplam 20 ilde başlayan projenin, daha sonraki dönemlerde 81 ilde yaygınlaştırılması amaçlanıyor. (AA)