İşbir Holding’in bağlı ortaklığı olan İşbir Sünger, Çankırı Korgun Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 15.541 metrekare açık ve 5.000 metrekare kapalı alanda üretim yapan Ergo Yatak Fabrikası’nı satın aldı. Marka, yılda 70 bin adet yatak üretimi yapacak. Markanın, İşbir’in yatak satış cirosunda yüzde 20’lik bir paya sahip olması bekleniyor.
Büyüme hedeflerine ulaşmak, üretim ve verimliliklerini artırmak ve yeni pazarlara ulaşmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirttin İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, 2020 yılı sonunda yatırım planlarını ertelemeyerek önemli başarılara imza attıklarını ifade etti. 

2021’DE DE BÜYÜMEYİ DESTEKLEYECEKLER

2021’de de bu büyümeyi destekleyecek yatırımlarla ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyleyen Gültepe, bu noktada bünyelerine kattıkları yeni markaları da artık İşbir güvencesi ile hizmet vereceğini belirtti. 
İşbir olarak bölgesel istihdama katkı sağlayacakları gibi, buradaki ürünleriyle de tüketicilerin yaşam kalitelerini artırmak için çalışacaklarını kaydeden Gültepe, yeni markalarının herkes için hayırlı olmasını dilediğini aktardı.