İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, çalışanlarının gelişimine katkı sağlamak maksadıyla  dünyanın ileri gelen işletme okulları arasında bulunan INSEAD ile önemli bir iş birliğini devreye aldı.

Şişecam tarafından yapılan basın açıklamasına göre, Şişecam'ın 20 yöneticisi; Topluluğun Global Yetenek Yönetim Programı "Journey" çatısı altında INSEAD’in Şişecam için özel olarak geliştirdiği "Üst Düzey Liderlik (Executive Leadership)" konuly liderlik gelişim programını başarıyla bitirerek sertifikalarını alma hak kazandı.

İki modülü İstanbul'da, bir modülü ise INSEAD Fontainbleu kampüsünde yer almak üzere toplamda üç modül halinde gerçekleşen, proje çalışmalarıyla beraber altı ay kadar süren programın sonunda yöneticiler, sertifikalarını Tuzla’da bulunan Şişecam Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle teslim aldı.

Yöneticilere ödüllerini Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman ile INSEAD İş Okulu Program Koordinatörü Prof. Dr. Adrian Johnson tarafından verildi