Workinlot girişimcilik platformu ile Brisa’nın hayata geçirdiği “Yolculuğun Öncüleri” açık inovasyon programının 3. etabı için start verildi. Brisa, söz konusu program ile başarılı girişimcilere finansal destek yanında mentörlük ve girişimcilik eğitimi gibi çeşitli fırsatlar sağlıyor. Girişimciler, üniversite öğrencileri ve inovatif fikirlere sahip olanlar para ödülünün yanı sıra, Brisa’dan yatırım alma şansı da elde edecek.

Brisa, Workinlot girişimcilik platformu iş birliği ile hayata geçirdiği “Yolculuğun Öncüleri” inovasyon programının ilk iki etabı tamamlandı. Brisa 3. etabında da yolculuğun geleceği adına inovatif fikirlere sahip girişimciler ile üniversite öğrencilerini destekliyecek.

Başladığı ağustos ayından bugüne dek ilk iki etabı tamamlanan projede; 24 şehirden 52 üniversitenin girişimci toplulukları ve öğrenci kulüplerine ulaşıldı. Brisa, programın sürdüğü 4 aylık süreçte 4 milyon yakın insana ulaşarak; onları girişim, iş fikri ve prototip geliştirmeye davet etti. Dijital erişimi Workinlot platformu ile sağlanan programın ilk iki etabına Türkiye’nin farklı şehirlerinden 49 proje ile başvuru yapılırken bu projelerden 4’ü büyük finale katılma hakkı kazandı ve projelerin 7’siyle de iş birliği çalışmalarına başlandı.