Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri üreten firması, İnnova, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda art arda 13’üncü defa yer aldı. Bu alanda rekor kıran firma ayrıca, “Big Star” ödülü de aldı.

İNNOVA, 13. KEZ ARD ARDA …

Yüksek büyüme performansına sahip şirketlerin yer aldığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programında aralıksız 13’üncü kez yer alan, İnnova, rekor niteliğinde bir başarıya imza attı.

13 yıldır aralıksız, Deloitte Teknoloji Fast 50’ye giren İnnova, bununla birlikte "Büyükler Ligi" adıyla da anılan "Big Star" kategorisinde "Big Star" ödülünü aldı. Gelirlerinde gösterdiği büyüme ile İnnova, endüstrinin önünde giden, özgün mamülleri ve Ar-Ge çalışmaları neticesinde ödüle layık bulundu.

BİG STAR YÜKSEK KATMA DEĞERİN İŞARETİ

İnnova Genel Müdürü Ali Emir Eren, tamamen yerli kaynaklarla çalıştıkları İnnova çözümlerini dört kıtada 37 ülkeye dış satım yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Türk mühendislerinin Ar-Ge çalışmaları neticesinde üretilen çözümlerle, uluslararası platformda çeşitli sektörlerin dijital dönüşümüne katkı sunmayı sürdürüyoruz. 
Üst üste Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programına girmek ve aldığımız Big Star ödülü, ekonomiye kattığımız yüksek katma değerin bir işareti."