TEMSA, İngiltere’nin Birmingham şehrinde düzenlenen ve 30 Ekim-1 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşen Avrupa otobüs pazarının en önemli organizasyonlarından biri olan EuroBus EXPO 2018 Fuarı’na katıldı. TEMSA fuarda yer alan standında MD9 ve sağdan direksiyonlu HD araçlarını sergiledi.

İLK 10 AYDA 75 ARAÇ SATTI

TEMSA standına, firmanın 12 yıldır İngiltere’deki ana bayisi konumunda bulunan Arriva Bus & Coach ev sahipliği yaparken, fuar kapsamında 12 yeni aracın satışı gerçekleştirildi. Son satışlarla birlikte, firmanın İngiltere pazarına yaptığı araç satışı 2017 yılının yüzde 40 üzerine çıktı.

Böylece geçtiğimiz yıl İngiltere pazarına toplam 54 araç satışı gerçekleştirilirken, yılın ilk 10 ayı itibarıyla pazara yapılan otobüs satışı 75’e ulaştı.

“AVRUPA’DA BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Tamamen Türk mühendisleri tarafından geliştirilen araçlarının, Avrupa’nın en önemli organizasyonlarında iş ortakları tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten TEMSA Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Uzunay, değişen müşteri beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için araçlarını sürekli yenilediklerini, her koşulda insanı odağına alan bir yaklaşımla en iyinin peşinde koştuklarını söyledi.