Easyjet Holidays, bu yaz Dalaman, Antalya, İzmir ve Bodrum'daki 250'den fazla otel ile İngilizlere Türkiye tatili sunacak.
Talebin artmasıyla Türkiye'deki varlıklarını ve tatil portföylerini genişletmeye odaklanacaklarını söyleyen Easyjet Holidays CEO'su Garry Wilson, Birleşik Krallık'taki tüketicilerin yüzde 65'inin 2021'de aktif olarak seyahat etmek istediğini bildiklerini kaydetti. Salgının zorluklarını ve geçen yıl sürekli değişen seyahat kısıtlamalarına rağmen, bu yazın Easyjet ve Easyjet Holidays’in başarılı olacağına dair iyimser olduklarını belirten Wilson, sadece iki hafta önce İngiltere Başbakanı'nın uluslararası seyahatlere yeniden başlama niyetini açıklaması sonrasında Birleşik Krallık'ta rezervasyonlarda yüzde 630'luk bir artış gördüklerini söyledi. 

TÜRKİYE EN ÇOK SATAN DESTİNASYONLARDAN BİRİ

Türkiye’nin Easyjet Holidays ve Birleşik Krallık için önemli bir ülke olduğunu vurgulayan Wilson, Türkiye’nin başından beri en önemli destinasyonlarından biri olduğunu söyledi. Türkiye’nin salgın boyunca en çok satan destinasyonlarından biri olduğuna dikkat çeken Wilson, Easyjet Holidays ile bu yaz Dalaman, Antalya, İzmir ve Bodrum’da 250’den fazla otelle tatil sunduklarını aktardı. Dalaman’ın ortalama 14 gece konaklamayı tercih eden aileler için favori olduğunu, Antalya’nın da 5 yıldızlı her şey dahil lüks arayan ailelerin gözdesi olduğunu söyleyen Wilson, İzmir ve Bodrum’un ise ortalama yedi gecelik konaklama için rezervasyon yaptıran çiftler ve arkadaşlar arasında popüler olduğunu belirtti.
Wilson, Easyjet’in İngiltere ile Türkiye arasında 18 rota sunduğunu ve bu yaz kaldırılan kısıtlamalara tabi olarak ülkeye yaklaşık bir milyon koltuk ile uçmayı umduklarını da sözlerine ekledi.