Özismak İstif Makinaları, imalatını tamamladığı elektrikli tramvayların ihracatını gerçekleştirdi. Endonezya’da bulunan tema park Kiara Artha Park’ta çalışacak elektrikli tramvayların 26 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Firma, SMZ markasıyla ürettiği dizel ve akülü otobüsleri, trenleri, gezi ve güvenlik araçlarını Rusya ve ABD başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine AVM ve tema parklarda kullanılmak üzere ihraç ediyor.

İHTİYACA YÖNELİK ÇÖZÜMLER GELİŞTİRİYOR

Firmanın geniş ürün yelpazesinde ayrıca endüstriyel firmalara yönelik ürünler bulunuyor.  

SMZ markası ile yaklaşık 27 yıldır forklift distribütörlüklerinin yanında satış, servis, yedek parça ile yük platformları ve rampalar, otopark sistemleri, akülü çekiciler, römorklar, kamyonetler, tekstil makinaları ve personel platformları gibi ürünlerin imalatını gerçekleştiriyor ve firmaların ihtiyaçları doğrultusunda çözümler geliştiriyor. 

Yurt içinde ROKETSAN, TÜLOMSAŞ, MKE, TCDD, THY gibi önde gelen kamu kuruluşlarına ve özel kurumsal firmalara projeler hayata geçiren firma, uluslararası alanda ise İtalya’dan İsrail’e, Pakistan’dan Azerbeycan’a, İran’dan Ukrayna’ya dünyanın pek çok ülkesinde çalışmalar gerçekleştiriyor.