Daimler AG, ilk yazılım geliştirme üssü olan Daimler Mobility Global Tech-Hub'ı Türkiye'de açacak.
Daimler AG, Hindistan'a paralel olarak Küresel IT Çözümleri Merkezini Türkiye'de açtı. Bu merkez, 2021 yılında kurulacak Daimler Mobility Global Tech-Hub, Daimler Mobility AG.'nin kurduğu ilk yazılım geliştirme üssü olacak.
Daimler bünyesinde Türkiye'den dünyaya 7/24 hizmet sunduklarını belirten Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Üyesi ve Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi Direktörü Özlem Vidin Engindeniz, SAP alanında Daimler AG'nin birçok lokasyonu için yazılım geliştirmenin yanı sıra sistem desteği ve bakım hizmeti de sunduklarını söyledi. 50 bin kullanıcıya destek veren, yılda 42 bin problem çözen, 72 farklı sistem güncellemesi yapan ve 40'tan fazla projeyi başarılı bir şekilde sonuçlandıran bir merkez olduklarını belirten Engindeniz, kurdukları müşteri odaklı ekiplerle 'önce müşteri memnuniyeti' anlayışını sürdürdüklerini ifade etti. 

BİRÇOK ÜLKEDE HİZMET VERİYORLAR

Satış ve satış sonrası hizmetler projelerini eş zamanlı olarak birçok ülkede yürütmeye başladıklarını söyleyen Engindeniz, Uygulama Yaygınlaştırma Departmanının bugüne kadar, 40'tan fazla ülkede, 3 bine yakın Mercedes-Benz bayisini Xentry Portal Pro sistemine entegre ederek önemli bir başarıya imza attığını vurguladı.