KAYSERİ (AA) - Yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından gerçekleştirilen Boydak Holding'in, senenin ilk çeyreğindeki cirosunun geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 24 artarak, 2,9 milyar liraya ulaştığı açıklandı.

Boydak Holding üst düzey yöneticisi olan Alpaslan Baki Ertekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında, holding ile bağlı şirketlerin 2019'un ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçları ile projelerini paylaştı.

Geçen seneki  gibi bu sene da finansal başarılarının yüksek bir ivmeyle devam ettiğini, öncelikli ve sabit hedeflerinin ülke ekonomisine katkı yaratmak olduğunu vurgulayan Ertekin, uzun vadeli değer yaratma stratejileri kapsamında  kendilerini rekabette her daim  önde tutan yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı.

Hükümetin açıkladığı ekonomi modeline uygun bir  yönetim tarzı seçtiklerini söyleyen Ertekin, ekonomiye daha fazla katkı sunabilmek ve istihdamı artırabilmek için uğraş verdiklerini dile getirdi.

Boydak Grubu'nun 2019'un ilk çeyreğinde ülkenin geleceğine olan inançları ile güçlü bilanço yapılarıyla, çalışma ve projelerini kararlı bir şekilde sürdürdüklerini aktardı.