Yeni nesil mikro lojistik servis hizmeti veren İletmen, Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki KT Portföy’ün öncülüğünde gerçekleştirmiş olan yatırım turunda, 70 000 000 TL değerleme üzerinden 4.4 000 000 TL tutarında yeni bir yatırım aldı.

PINAR SU ATIK SU MİKTARINI YÜZDE 8 DÜŞÜRDÜ PINAR SU ATIK SU MİKTARINI YÜZDE 8 DÜŞÜRDÜ

YENİ SEKTÖRLERDE AKILLI TESLİMAT YAPACAK

Restoran, market ve tüm esnafın teslimatını yapan İletmen, geliştirmiş olduğu iş modeliyle online alışveriş lojistik şirketlerin de son kullanıcıya teslimatlarını gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren İletmen Kurucu Ortağı Özgür Duruöz, "Başta KT Portföy Lonca GSYF, Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Keiretsu Forum Türkiye olmak üzere pek çok melek yatırımcıdan almış olduğumuz yeni köprü yatırımla işimizi yazılım odaklı büyütecek ve sistemimizi farklı sektörler için uygulanabilir hale getireceğiz. Yaptığımız iletim işlerinin hayatı nasıl değiştirdiğini, hatta tedarik zincirini nasıl farklılaştırdığını hep beraber göreceğiz. Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla iş birliği içerisindeyiz. Danışma kurulumuzda yer alan ülkemizin değerli iş insanları, profesyonelleri ve akademisyenleriyle istişare ederek yeni kararlar alıyor ve bilinçli şekilde ilerliyoruz." diye konuştu.

İLETMEN’E KATKI VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren KT Portföy Yönetimi Genel Müdürü Hamit Kütük ise “İletmen’e, yönettiğimiz Teknogirişim GSYF ile önceden yatırım yapmıştık. Yeni kurduğumuz Lonca GSYF ile teknoloji odaklı ölçeklenebilir firmalara erken aşama ve sonrasında büyüme sermayesi yatırımları yapmayı planlamaktayız. İletmen’in yenilikçi iş modeli ve kullanmış olduğu teknolojilerle mikro lojistik alanında öncü bir rol üstleneceğine inanıyoruz. Yeni köprü yatırım turuna diğer eş yatırımcılar ile beraber katılarak, İletmen’in büyümesine destek vermekten ve bu sektörün gelişimine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." açıklamasında bulundu. (AA)