ANTALYA (AA) – Antalya'da, İhracatı Geliştirme ve Pazar Araştırma Derneğinin (İGEPAR) düzenlediği "2. İhracat Günleri" fuarı, 6 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Manavgat ilçesinde, Türkiye'nin ihracat hedeflerine ulaşması adına gerçekleştirilecek olan fuara 15 ülkeden 210 iş adamının katılacak.

Yapılan açıklamada, etkinlikte yeni iş bağlantıları kurulacağı, bu sayede firmaların yeni pazarlarda daha etkin yer alacağı belirtildi. Dernek tarafından yapılan açıklamanın devamında,

"6-7-8 Mart 2019 tarihleri arasında Bulgaristan, Libya, Kosova, Romanya, Sırbistan, Fas, Suudi Arabistan, İran, Kazakistan, Azerbaycan, Hırvatistan, Irak gibi 15 ülkeden iş adamları Fuar etkinliğimizde bir araya gelecek. 2019 yılının uluslararası ekonomik öngörülerini, Dünya genelinde gözlemlenen ekonomik daralmayı yakından takip ederek fırsatları ve riskleri katılımcı sanayicilerimizle İGEPAR olarak paylaşmak istiyoruz.

 İhracat farkındalığını geliştirme ve artırmaya yönelik çalışmaların da yapılacağı etkinlikte, onların ihracat bağlantıları kurmalarını ihracatçı firmalarımıza danışmanlık yaparak, sağlamak, e-İhracat projeleri için Ar-Ge projeleri üreterek ülkemizin bölge ekonomileri içinde merkezi bir konuma gelmesini sağlamak, sanayicilerimizi yüksek katma değerli ürünlere teşvik etmek  istiyoruz."