Daha sonraları artan mağaza sayısı ile Türkiye’de ve yurt dışında kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmektedir. İder Mobilya müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Satış öncesi ve sonrasında sağladığı destek ile müşteri memnuniyetini sağlama konusunda farkını ortaya koymuştur.

İder Mobilya, yenilikçiliği ile ön planda yer alır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını her zaman karşılayabilmek amacıyla kendisini sürekli yenilemekte ve gelişimiyle Türkiye’deki mobilya sektörüne yön vermeye devam etmektedir.

Konforlu ve zengin ürün çeşitliliği ile sektörde yer alır. Kaliteli, şık ve modern tasarımlara sahip yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak, ev aksesuarları ve tamamlayıcı ürünleri ile müşterilerine hizmet verir.

İDER MOBİLYA YATAK ODALARI

İder, modern çizgiler ile tasarlanan yatak odalarında sizlerin konforunu ön planda tutar. Uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilmeniz için özel tasarlanan modeller, farklı malzeme ve tasarımları ile sizlere geniş bir yelpaze sunar. Eşyalarınızı kolaylıkla saklayabilmeniz için maksimum kapasite ilkesi göz önünde tutulur. Geniş kullanım alanları ve bölmeli çekmece yapıları ile maksimum kapasite ilkesini gerçekleştirir.

Kalitenin konusunda titizlikle yaklaşan firma kullandığı malzemelerin sağlamlığı ile müşteri memnuniyetini sağlar. Dayanıklı ray sistemleri ile uzun ömürlü ürünler üretir.

İDER MOBİLYA YEMEK ODALARI

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmezi olan yemek odalar hayatınızın önemli anlarına şahit olurlar. İder, hayatınızın önemli anlarını güzelleştirecek yemek odası modellerine imza atmaktadır. Farklı zevklere ve farklı oda boyutlarına hitap edecek şekilde birbirinden güzel tasarımları müşterilerinin beğenisine sunar.

Özellikle dar alanlar için tercih edilebilecek masalarda kullanılan açılım masa mekanizması ile misafir ağırlayacağınız zamanlarda kurtarıcınız olacaktır. Tek hamle ile masayı uzatarak anın tadını çıkarabilirsiniz.

İDER MOBİLYA KOLTUK TAKIMLARI

Salonları ve oturma odalarının baş tacı olan birbirinden güzel ve farklı koltuk takımları İder, bu alanda da ayrıcalığını ortaya koymaktadır. Konforun ve kalitenin bir araya getirildiği modeller zamanınızın nasıl geçtiğini fark etmemenizi sağlar.

Birbirinden güzel renkleri ve modelleri ile müşterilere sunulmuş olan koltuk takımları ayrıca fonksiyonellikleri ile de ön plana çıkmaktadırlar.

Fiyatlarının uygun oluşu da müşterilerin ilgisini çeken başka bir noktadır. Koltuk takımı fiyatları kullanılan malzemelere ve yer alan parça sayısına göre farklılık göstermektedir. Takım olarak alınabileceği gibi tek tek satın alma şansı da bulunmaktadır.

İDER MOBİLYA AKSESUARLAR

İder , sadece mobilya üretimiyle kalmayarak sizlere mobilyalarınızı tamamlayacak aksesuar seçenekleri de sunmaktadır. Dekorasyonlarınızı tamamlayacak birbirinden farklı aksesuarları şıklıkları ile göz dolduracaktır. Tablo, ayna, halı, kitaplık, sehpa, puf gibi birçok aksesuar ile evlerinize girmektedir. Modern çizgileri ile eksik noktaları dolduracaklardır.