Avupa'da ve Türkiye'de belediyeler tarafından da tercih edilen Ford Truck son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin de tercihi oldu. 

İBB bünyesindeki çevre yönetim şirketi İSTAÇ (İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş.)'ın açtığı ihaleyi kazanan Ford Trucks, toplamda 78 adet atık aktarma aracını teslimatını gerçekleştirdi.

İstanbul Kemerburgaz'da düzenlenen törenle araçların teslim işlemi yapıldı.

Araçların teslim ve hizmet alım törenine İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ile Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Serhan Tufan, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ile Ford Trucks Kamu, Özel ve 2. El Satış Müdürü Deniz Durmaz katıldı. 

Eskişehir’de üretilen Ford Trucks, daha önce Eskişehir Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Balıkesir Belediyesi gibi yurt içinden birçok belediyenin yanı sıra Avrupa'da da Romanya, Macaristan ve Bulgaristan gibi belediyeler ve ülkelerde tercih edildi ve kullanılmaya başlandı.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Ford Trucks ailesinin araçları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tercihi oldu. Hep birlikte, tam 78 adet katı atık aktarma aracımızı İBB’ye teslim etmenin gururunu yaşıyoruz."