İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Kristal Baret Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “2. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı-IOHS EXPO” kapsamında üç gün boyunca devam eden fuar ve kongreyi takiben “Kristal Baret Ödülleri” verildi.

Kristal Baret ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalığın artırılması, iyi uygulama örneklerinin geliştirilmesi ve örnek çalışmalara imza atılması için sektör temsilcilerinin teşvik edilmesi amaçlanıyor.

İBB KRİSTAL BARET’TE TOPLAM 20 ÖDÜL VERİLDİ

Ulusal ve uluslararası kamu kurum ve kuruluşun yanı sıra özel sektör firmaların da başvuruda bulunduğu ödüller, Uluslararası Temsiliyet, Üniversite, İnovasyon, Kamu ve Özel Sektör, Finans, Medya ve Jüri Özel olmak üzere yedi ayrı kategoride sunuldu.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan ödül töreninde toplam 20 ödül dağıtıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit ve Sağlık Daire Başkanı Muzaffer Saraç tarafından verilen ödüller sonucunda, Turkcell, Yıldız Teknik Üniversitesi, Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası (ÇEİS), Aygaz, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk AŞ, TAV Havalimanları Holding, Türkiye Finans gibi kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.