İHuawei tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin ikinci, İstanbul’un ise Huawei Deneyim Mağazası, İstanbullu Huawei severlerin büyük ilgisiyle ile kapılarını müşterilerine açtı. 500’de'ü aşkın kişinin açılış için sıra beklediği Huawei Deneyim Mağazası, İstinyePark tarihindeki en yoğun ve görkemli mağaza açılışlarından birine ev sahipliği yaptı..

Mobil fotoğrafçılıkta konusunda adeta bir devrim niteliğinde olan HUAWEI’nin yeni P30 Serisi, İstinyePark HUAWEI Deneyim Mağazası’nda tüketicilerin beğenisine sunuldu. HUAWEI SuperSpectrum Sensörlü 40MP ana kamera, 20MP ultra geniş açılı kamera, 8MP telefoto kamera, HUAWEI Uçuş Süresi (TOF) Kamerası ve yeni bir Leica Dörtlü Kamera sistemi ile donatılan HUAWEI P30 Pro, kullanıcıların fotoğrafçılık anlayışlarını değiştiriyor.

Sensör teknolojisindeki temel değişim ile birlikte daha büyük piksellerin kullanımıyla elde edilen çok çeşitli senaryolarda ve aydınlatma koşullarında olağanüstü fotoğraf ve video çekimi kabiliyetlerini kullanıcılar İstinyePark HUAWEI Deneyim Mağazası’nda deneyimleme fırsatı buluyor.

Huawei İstanbul İstinyePark Deneyim Mağazası’nın açılışına dair değerlendirmede bulunan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang, şu bilgileri paylaştı.

Huawei Türkiye yetkilileri, Türk tüketicilerin ürünlerini deneyimlemesini son derece önemsediklerini belirterek 2019 yılında kendi mağazalarıyla tüketicilere ulaşmaya başladıklarını, Şubat ayında İzmir MaviBahçe’de açtığıkları ilk Deneyim Mağazasının ardından ikinci mağazalarını iseİstanbul’da İstinyePark’ta hizmete açacak olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.