HKTM; endüstrinin proje, ürün, teknoloji, bilgi ve tecrübe taleplerine tek noktadan cevap vermek ve deneyimlerini çeşitlendirmek amacıyla önemli bir yatırım yapan eğitim alanına giriş yaptı.

1992 kuruluşlu “Modül Öğrenim Araçları Tic. Ltd. Şti’ni” bünyesine katan HKTM, firmanın teknik eğitim içeriği oluşturma, eğitim setleri tasarlama gibi faaliyetlerinin yayın haklarını ve fikri mülkiyet haklarını satın aldı. 30 yıllık köklü firma, Met | Didactic (Modül Modern Eğitim Teknolojileri A.Ş.) olarak yeni kurumsal kimliğiyle faaliyetlerini zenginleştirme kararı aldı.

"İYİ MÜHENDİSLİK FELSEFESİNDEN İLHAM ALDIK"

HKTM Genel Müdürü İlham Çelebi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Met Didactic ile eğitim sektöründe yer alarak sektörün özgün bilgileriyle donanmış personel yetiştirme sürecinin öneminin altını çizmiş olduklarını söyledi. Çelebi, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Afrika bölgesi ve Yakın Asya öncelikli olmak üzere tüm dünyada teknik eğitim alanında çalışmalar yapmak Met | Didactic’ in vizyonunu oluşturuyor. HKTM Grup firması olarak “iyi mühendislik” felsefesinden ilham aldık. Bu ilhamla teknik personelin oluşmasını sağlamayı, endüstriyel gelişimlerin toplumsal gelişimle paralellik göstermesini desteklemeyi hedefliyoruz. Bu hedefimiz Met Didactic firmasının önemli değerleri arasında yer alacak.” dedi.