İSTANBUL (AA) - Avrupa'nın ileri gelen düzcam üreticilerinden olan Şişecam Düzcam, reflektif güneş kontrol camlarını "Şişecam Tentesol" markası ile Hindistan pazarında satışa çıkardı.

Şişecam tarafından yapılan açıklamaya göre, Avrupa’nın ileri gelen düzcam üreticilerinden olan Şişecam Düzcam, "Şişecam Tentesol" markası altında satışa sunduğu reflektif güneş kontrol camlarını Hindistan'da görücüye çıkardı.

Yeni Delhi, Ahmetabad ve Jaipur’da müşterileriyle buluşarak  "Şişecam Tentesol" markasıyla piyasaya sunduğu gümüş, füme, yeşil, bronz ve mavi reflektif güneş kontrol camlarının tanıtımını gerçekleştiren Şişecam Düzcam, ürünleriyle müşterilerinin yoğun ilgisini çekti.

Geçen sene Hindistan’da yüzde 50 ortak olduğu iştirakin tamamını satın alarak ülkedeki varlığını sağlamlaştıran Şişecam Düzcam, Hindistan paziyasasında "Şişecam Flat Glass India" adıyla faaliyette bulunuyor. Şişecam Düzcam, ürün gamını Hindistan yerel pazarının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirip çeşitlendirerek yenilikçi çözümler  sunmayı sürdürüyor.