Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, 2020 yıl sonu finansal sonuçları açıklandı. 2020’de başarılı bir performans sergileyen Halk GYO, aktif büyüklüğünü 3,5 milyar TL’ye çıkardı. 
2020 yılsonu itibarıyla aktif büyüklüklerinin bir önceki yıla göre yüzde 15,65 oranında artarak 3,5 milyar TL’ye ulaştığını belirten Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan, Şirketin 2020 yılı net dönem kârının 352 milyon TL olarak gerçekleştiğini bildirdi. Öz kaynaklarının ise 2,9 milyar TL'yi aştığını belirten Karan, pandemi döneminin Halk GYO açısından oldukça dinamik geçtiğini ve şirketin büyümesine pozitif katkısı olduğunu söyledi. 

HALK OFİS KULELERİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

10’uncu yıllarına girerken gayrimenkul sektörü adına güzel başarılar elde ettiklerini ifade eden Karan, geliştirdikleri portföyleri, yatırım çeşitlilikleri ve yarattıkları marka değeriyle Türkiye'ye önemli hizmetlerde bulunduklarına dikkat çekti. . Ulaştıkları aktif büyüklükle sektörün önemli bir oyuncusu olduklarını kanıtladıklarını söyleyen Karan, Evora İzmir projelerinin ve en büyük paydaşlarından biri oldukları İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alan 46 ve 34 katlı 'Halk Ofis Kuleleri' inşaatının devam ettiğini vurguladı. Bu projeler tamamlandığında, İstanbul ve İzmir'de kent yaşamının önemli birer parçası haline geleceğini ifade eden Karan, ilerleyen dönemlerde de Türkiye’ye değer katacak projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.