TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Hiçbir zaman çalışmaktan uzak durmamalı ve pedalı yeniden çevirmeliyiz. Çünkü dün dünde kalır, bugün yeniden başlar." dedi.

HAREKETİN GERİSİNDE DURMAYIN

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Hacettepe Üniversitesi’nde öğrencilere, yaşam tavsiyelerinde bulundu.
Şener, küreselleşmeyle birlikte bilginin, sermayenin, teknolojinin, insanın ve kargonun hareketlendiğini söyledi. Şener, kendilerinin de buna ayak uydurmak için yurt dışı pazarlara yöneldiklerini ve birçok ülkede iş yaptıklarını dile getirdi.

MESLEKLERİN YÜZDE 70’İ DEĞİŞECEK
Küreselleşmeyle mesleklerin yüzde 70'inin değişeceğine dikkati çeken Şener, "Küreselleşmeye ayak uydurmaya mecburuz. Biz de bunun için 'Kalkalım, yurt dışına gidelim. Küreselleşme tüm dünyayı sarmış.' dedik ve yurt dışında iş yapmaya başladık." dedi.

ZAMANI YAKALAYIN!
İş hayatında iletişim ve ilişki para edecek. Güneşi arkanızı dönerseniz, gölgeler önünüze düşer. Çevirin yüzünüzü güneşe, gölgeler arkanızda kalsın. Dünyanın en zenginleri zamanı yakalayarak başardılar. Biz de Türkiye'de özelleştirmenin zamanını yakaladık ve başardık."