"Girişim ve İş Dünyası Zirvesi"nin 22.’si, , Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından "Güçlü İşletmeler, Güçlü Ekonomi" temasıyla 17 Kasım'da Hatay'da düzenlenecek.
TÜRKONFED tarafından yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu'nun (DASİFED) ev sahipliğiyle gerçekleştirilecek olan zirvede, TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ile TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ya yer alacak.

Çatısı altında yer alan 29 federasyon ile 244 dernek üzerinden 25 bin iş insanı ve 40 bine yakın şirket ile Türkiye'nin "gönüllü ve bağımsız" en büyük iş dünyası birliği olan TÜRKONFED, DASİFED ev sahipliğinde "22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi"ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Etkinlik kapsamında ayrıca, TÜRKONFED ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle, işletmeleri sel gibi afetlere ve mülteci sorunu gibi krizlere daha dayanıklı kılmak için başlatılacak Connecting Business Initiative (CBi Türkiye) programının imza töreni ise Orhan Turan, Birleşmiş Milletler (BM) Mukim Koordinatörü ve UNDP Mukim Temsilcisi Irena Vojackova Sollorano ile UNDP Ülke Direktörü Claudio Tomassi'nin teşrifiyle gerçekleştirilecek.