İSTANBUL (AA) - 2019'un ilk 4 ayında 15 bin üreticiye tarımsal danışmanlık hizmeti sunan GÜBRETAŞ, Türkiye'nin  29 farklı noktasında oluşturduğu model üretim alanlarıyla da bilinçli tarım sayesinde elde edilebilecek verim artışlarının örneklerini sundu.

GÜBRETAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, 67 sene önce tarımda verimliliği artırmak amacıyla sektörün ilk firması olarak kurulan GÜBRETAŞ, tarım sektöründeki katma değerin artmasına yönelik gerçekleştirdiği  bilinçli tarımı yaygınlaştırma faaliyetleri ile son 2  senede ağırlık verdiği Ar-Ge faaliyetleriyle dikkat çekiyor.

Operasyonel faaliyetlerdeki başarılarının dışında sosyal sorumluluk alanında da sektöre öncülük eden çalışmalarına devam eden GÜBRETAŞ, tarımın geleneksel yöntemler yerine daha bilinçli şekilde yapılması durumunda verimlilik ile kalitenin yükseldiği gerçeğinden hareketle sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürüyor.

2019 yılının ilk 4 ayında 15 bin üreticiye tarımsal danışmanlık hizmeti sunan GÜBRETAŞ, bu sene Türkiye'nin toplam 29 noktasında oluşturduğu model üretim alanlarıyla da bilinçli tarım sayesinde elde edilebilecek verim artışlarının örneklerini sunuyor.