15 seneden fazladır ülkemizde faaliyetlerini yürüten Google, iletişim çalışmaları için Excel İletişim ve Algı Yönetimi ile el sıkıştı. Google’ın kurumsal iletişim, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi gibi tüm iletişim çalışmalarını Ekim ayından itibaren Excel İletişim ve Algı Yönetimi çalışmalarını gerçekleştirecek. 

ULUSLARARASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM ULUSLARARASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM

EXCEL İLETİŞİM VE ALGI YÖNETİMİ HAKKINDA

Kuruluşu 1994 senesine dayanan Excel İletişim ve Algı Yönetimi, ulusal ve uluslararası çok sayıda seçkin kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri maksadıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri sunuyor. Excel İletişim ve Algı Yönetimi, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde veriyor. Yerel ihtiyaçlara uygun şekilde geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel İletişim ve Algı Yönetimi, ulusal ve uluslararası çok sayıda başarının da sahibi durumunda.

Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de yürüten Excel İletişim ve Algı Yönetimi, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen Uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi.