Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, iki önemli filo anlaşmasına imzaladı. Bu kapsamda Bayburt Grup ve Ziver Holding’in filoları markanın lastikleri ile yollara çıkacak.

TEK TEDARİKÇİSİ OLDU

Firmanın anlaşma imzaladığı, mevcut iş hacmi ve makina parkı ile Türkiye genelinde ilk 5’te yer alan en büyük filolar arasında bulunan Bayburt Grup’un grup şirketleri ve ortaklarıyla yıllık alımları yaklaşık 6 bin adedi buluyor.

Firma, imzalanan iş birliği anlaşmasıyla birlikte, 2021 yılının ilk yarısı itibariyle Bayburt Grup’un tek lastik tedarikçisi oldu.

HIZLI TEDARİK VE SATIŞ SONRASINDAN MEMNUN KALDI

Markanın anlaşmaya vardığı ve filosunun tek lastik tedarikçisi olduğu bir diğer şirket olan Ziver Holding ise, artan iş hacmi doğrultusunda filosunu büyütüyor. 

Ziver İnşaat Maden ve Karayolları ile havacılık, turizm, gıda, sigorta gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri bünyesinde barındıran Ziver Holding'in firma yetkilileri, ilk siparişleri mart ayında alarak, hızlı tedarik ve satış sonrası hizmetlerinden duydukları memnuniyeti belirtti.

Kendi araç sayısı 300’den fazla olan Holding’in, grup şirketleriyle beraber yaklaşık 2 bin 500 aracı bulunuyor.

"MARKALARA BÜYÜK AVANTAJ SUNMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Anlaşmalarla ilgili görüşlerini beyan eden Goodyear Lastikleri T.A.Ş Ticari Lastikler Direktörü Temel Doğanay, Ziver Holding ve Bayburt Grup gibi alanında güçlü ve iş hacmi büyük filoların kendilerini tercih etmelerinden duydukları mutluluğu ve gururu dile getirdi.

Söz konusu iki önemli başlangıcın uzun seneler devam edecek bir iş birliğine dönüşeceğine ve her iki firmayla aralarında oluşan sinerjinin çalışmalarına daha büyük verimlilik olarak yansıyacağına inançlarının tam olduğunu kaydeden Doğanay, "Sektörün mihenk taşlarından biri olan Goodyear, kilometre başı düşük maliyet ve düşük yakıt tüketimi sağlayan lastikleriyle, markalara filolarında büyük avantaj sunmaya devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.