Siber Yazılım’ın ile anlaşmaya varan Globelink Ünimar, dijital altyapısını güçlendirerek şirket, müşteri, tedarikçi ve kurum içi işleyişini tek ekran üzerinden yönetecek. 

Anlaşmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Siber Yazılım CEO’su Kenan Çelik, pandemi döneminde lojistiğin öneminin çok daha iyi anlaşıldığını ifade ederken, süreçleri dijitalleştirerek lojistiği daha hızlı işler hale getirmeye odaklandıklarını vurguladı. Globelink Ünimar ile iş birliklerinin bu kapsamda geliştiğini belirten Çelik, “Dijitalleşmeye ve çözüme önem veren, global ortaklı bir lojistik şirketinin bizi seçmesi, bizim başarımız kadar yerli lojistik yazılımların gücünü de ortaya koyar nitelikte.” açıklamasında bulundu.

Covid-19 pandemisi sürecinde başlayan iş birliğine de değinen elik, “Uzaktan çalışmanın gereklilik haline geldiği bu dönemde, 300’den fazla kullanıcıya online olarak programlarımızın kullanımı konusunda eğitimler verdik ve sorunsuz şekilde kullanıma geçilmesini sağladık. Yazılımlarımızın etkinliği sayesinde, uzaktan çalışma daha kolay ve sistemli hale geldi.” dedi.

Çelik, 20 yılı aşkın süredir lojistik sektörüne özel yazılımlar geliştirdiklerini hatırlatarak, müşterilerinin iş yapış şekillerini kolaylaştıran, zaman ve maliyet avantajı kazandıran çözümler sunduklarının da altını çizdi.

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK” 

Globelink Ünimar Kurucu Ortağı Cihan Yusufi, dijitalleşmeye ve teknolojik dönüşüme ciddi yatırımlar yaptıklarını belirterek Sİber Yazılım ile gerçekleştirilen iş birliğine önem verdiklerini vurguladı.

Tedarik zincirinin ve yönetiminin kusursuz işlemesi adına dijital gelişmelerden en üst seviyede faydalanmaya devam ettiklerinin altını çizen Yusufi, “ Lojistik operasyonlarımızı sürdürülebilir, kesintisiz ve verimli şekilde her yerden yönetebilmek bizi rekabette bir adım daha öne geçirecektir. Paydaşlarımıza tüm dünyada entegre lojistik çözümleri sunan bir şirket olarak dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.