Vizyon sahibi girişimci kadınların küresel pazarda rekabet edebilmelerini desteklemek amacıyla yürütülen Girişimci Kadın Liderler Programı kadınların iş dünyasında yükselmeleri hedefi ile çalışmalarına devam ediyor. Programa seçilen girişimciler; EY Türkiye’nin desteğiyle hiçbir ücret ödemeden 1 yıl boyunca eğitim, mentorluk, iş geliştirme ve networking (ağ oluşturma) desteği alıyor. 
EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı’na 2019 dönem kayıtları başvuruları 29 Mayıs’ta başladı, 29 Temmuz 2019’a kadar da http://www.ey.com/tr/eww adresinden başvurular yapılabilecek.
Dünyanın lider danışmanlık ve denetim şirketlerinden EY‘nin (Ernst & Young) küresel çapta düzenlediği ve bu yıl 12. yılını kutlayan Girişimci Kadın Liderler Programı Türkiye’de bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.


 Toplam 30 kadın girişimciye programın ilk üç yılında destek veren EY Türkiye bu yıl da işini büyütme hedefi, potansiyeli ve tutkusu olan kadın girişimcileri destekleyerek, rekabet etmeye ve uluslararası pazarlarda etkin faaliyet göstermeye hazırlamayı amaçlıyor. EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2019 dönem başvuruları 29 Mayıs 2019’de başladı, 29 Temmuz 2019 tarihinde de sona erecek.
EY Türkiye, kadın girişimcilere şirketlerini büyütmek için ihtiyaç duydukları alanlarda destek ve koçluk da sunacak. Aynı zamanda program,  sosyal sorumluluk niteliği de taşıyor.
Bu anlamda kadın girişimcilerin şirketlerini ciro ve istihdam anlamında büyütmelerine ve iş dünyasının başarılı yöneticilerinin bilgi ve deneyimlerinden yaralanabilecekleri bir ağa katılmalarına imkân sağlanacak.