CEM KARATAY -  Kuruluşundan bu yana gıda güvenliğini ve kalitesini ön planda tutan yağ sektörünün lider firması Besler, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni de alarak gıda ve hijyen konusundaki güvenilirliğini bir kez daha tescilledi.

Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren ve bünyesindeki Bizim Yağ, Teremyağ gibi güçlü markalarıyla yağ pazarının lideri olan Besler Gıda, Covid-19 tedbirleri kapsamında üretim tesislerinde alınması gereken tüm önlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getirerek, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından verilen ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’nin sahibi oldu.

Konuya ilişkin konuşan Kerevitaş Tedarik Zinciri ve Üretim Başkan Yardımcısı Saadettin Atilla, tedarik aşamasından son tüketiciye kadar tüm üretim süreçlerinde gıda güvenliğini ve kaliteyi ön planda olduğunu ve önem verdiklerinin altını çizdi.

Atilla, pandemi sürecinde üretimde gösterdikleri özen ve yüksek kalitenin yanı sıra hijyen standartları sayesinde TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandıklarını ve üretim süreçlerinin güvenilirliğini bir kere daha ispat ettiklerini dile getirdi.

Atilla, "Ürünlerimizle tüm mutfaklarda yer alıyor, tüm sofralara lezzet katıyoruz. Bu bilinç ve sorumlukla ilk günden itibaren aynı titizlikle çalışmaya ve insan sağlığına öncelik vermeye devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.