İkinci yatırım turunu sonlandıran Getir, yabancı ve yerli fonlardan 128 milyon dolarlık yatırım aldı. Getir tarafından yapılan açıklamaya göre, Silikon Vadisi'nin önde gelen yatırımcılarından Michael Moritz, Crankstart aracılığıyla 2020'de gerçekleşen birinci turda Getir'e yaptığı yatırımı ikinci turda da devam ettirerek Brezilya merkezli Base Partners ile birlikte turun liderliğini yaptı.
Mevcut yerli yatırımcılardan Revo da bu turda yer aldığının belirtildiği açıklamada, New York merkezli Tiger Global ve Silikon Vadisi'nden Goodwater Capital, Türkiye'den Fiba ile Esas Holding’in de Getir'in yeni yatırımcıları arasında yer aldığı ifade edildi. 
Yeni yatırımlarla birlikte değerini 5,5 senede yaklaşık 850 milyon dolara çıkaran Getir’in ikinci yatırım turu beklenti üzerinde talep gördü.

850 MİLYON DOLAR DEĞERLENMEYE ULAŞTILAR

2015 yılında dünyada bir ilki gerçekleştirerek Getir’i kurduklarını belirten Getir Kurucusu Nazım Salur, Türkiye'nin 18 şehrinde 1.500 ürünü ortalama 10 dakikada kullanıcılara ulaştırdıklarını söyledi., 128 milyon dolar yatırım aldıkları bu turda, mevcut yatırımcıların Getir'in potansiyeline inanarak ek yatırım yaptığını ve yeni yatırımcıların aralarına katıldığını vurgulayan Salur, GetirYemek, GetirBüyük ve GetirSu ile  hizmet çeşitliliğini arttırdıklarını aktardı. Yeni yatırımlarla yurt içinde ve dışında operasyonel ağlarınıı hızla genişletmeye devam etmeyi hedeflediklerini söyleyen Salur, Sadece 5,5 yılda yaklaşık 850 milyon dolar değerlemeye ulaştıklarına dikkat çekti.