Evvelki yılOMRON Teknoloji Merkezi’nin bulunduğu Barselona’da gerçekleştirilen geleneksel OMRON Bayi Toplantısı bu kez Hannover Messe Fuarı ziyaretini de kapsayacak şekilde Almanya’da düzdenlendi. Hannover Messe Fuarı ve OMRON standı ziyareti, Volkswagen Wolfsburg Fabrikası turu ile Berlin’de gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı ve coşkuyla geçen şehir turlarının da yer aldığı etkinlik tam üç gün sürdü.

OMRON’un Sanayide Dijital Dönüşüm çerçevesinde geliştirdiği inovatif otomasyon teknolojilerinin neredeyse tamamını yerinde görme imkanı sunan Hannover Messe Fuarı’ndaki OMRON standı turu ile başlayan etkinliğin ilk gününde bayileri OMRON Avrupa Central Region Genel Müdürü Klaus Kluger karşıladı. Yapay Zeka teknolojilerinden, Toplam Ekipman Etkinliğini optimize eden Akıllı Üretim konseptlerine, Otonom Mobil Robotlardan, yeni nesil ürünlerine kadar tüm teknoloji ve çözümlerinin gösterildiği bir stand turu düzenlendi.

GEÇMİŞ DÖNEMİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE GELECEK PLANLAMASI YAPILDI

Coşkulu ve bir okadar da yoğun bir şeklide gerçekleşen Hannover’in ardından Almanya turunun ikinci gününde Berlin’de düzenlenen toplantıda, OMRON Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu OMRON’un 2020 vizyonunu değerlndirirken, Ülke Satış Müdürü Yasin Dora, geçmiş dönemin değerlendirmesi ve yeni dönem stratejilerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Pazarlama Müdürü Nurcan Konak da, OMRON’un Sanayide Dijital Dönüşüm yaklaşımı ve piyasaya çıkan yeni ürünleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçen dönemi yüksek satış rakamları ile kapatan veTürkiye geneline yayılmış en başarılı bayilere ödüllerini sırasıyla OMRON Türkiye ekibi tarafından sahiplerine takdim edilirken, ayrıca toplantıya katılan tüm bayilere de yine her yıl olduğu gibi gelenekselleşen OMRON’un sadakat plaketi verildi.