Türkiye’nin ilk kimya ihtisas organize sanayi bölgesi GEBKİM OSB, iletişim ve pazarlama alanında en prestijli yarışmalardan biri olan Brandverse Awards 2022’de iki ödül birden aldı.

ÖDÜLLER FİZİKSEL VE NFT OLARAK VERİLDİ

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen, Dijital Pazarlama İletişimi Platformu’nun (DPİP) destek verdiği ve4 Deloitte Türkiye'nin de değerlendirme sürecine katkıda bulunduğu yarışmanın ödül töreni 30 Haziran 2022 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

Jüri Başkanlığını Reklamcılar Derneği Başkanı Banun Erkıran'ın yaptığı, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyelerinden oluşan heyet tarafından toplamda bin 137 proje değerlendirildi. 

Brandverse Awards’un tüm kategorilerinde geçerli olmak üzere, ödül kazananlara ödülleri hem fiziksel hem de NFT olarak takdim edildi.

SOKAK HAYVANLARIYLA İLGİLİ FARKINDALIK KAMPANYASI İLGİ GÖRDÜ

GEBKİM OSB'nin 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü için hazırladığı “Benim Evim GEBKİM” kampanyası, "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ve "Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi" kategorilerinde iki bronz ödülün sahibi oldu.

MÜHENDİSLERİN BİLGİ MERKEZİ PLATFORMU HAYATA GEÇTİ MÜHENDİSLERİN BİLGİ MERKEZİ PLATFORMU HAYATA GEÇTİ

Son dönemlerde sokak hayvanlarına yönelik oluşan olumsuz algı ve kötü davranışların tırmandığı günümüzde, bu konuya farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanmıştı. 

#BenimEvimGebkim hashtagi ile GEBKİM bünyesinde sokak hayvanları için oluşturulan örnek ve sürdürülebilir yaşam alanını kamuoyuna yansıtarak sevginin öne çıkarıldığı kampanyada Şila isimli köpeğin bir günlük rutini kayıt altına alınmış, onun sesinden ve gözünden insanlara karşı duyguları ve hisleri aktarılmaya çalışılmıştı.

"ÜRETİMİN YANINDA SOSYAL SORUMLULUĞA DA ÖNEM VERİYORUZ"

Aldıkları ödül ile ilgili duygu ve düşünceleri paylaşan GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Brandverse Awards gibi sektördeki değerli çalışmaların nabzını tutan önemli bir yarışmada ödüle layık görülmekten dolayı yaşadıkları mutluluğu paylaştı.

Kurum olarak üretimin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem atfettiklerini belirten Aracı, "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda hem OSB’miz içerisinde oluşturduğumuz ekosistem ile çevreye duyarlı hareket ediyor hem de bölgemize katma değer sağlayacak çözümler üretmeye çalışıyoruz. Son 6 ayda sosyal sorumluluk alanında aldığımız ikinci ödül oldu. Çalışmalarımızın ödüllendirilmesi de ürettiğimiz değerin net göstergesi olarak bizlerin mutluluğunu daha da artırıyor." şeklinde konuştu.

"BENZER KURULUŞLARA DA ÖRNEK OLABİLİR"

Kurumlarının çalışmaları ve ekosistemi ile örnek bir yapı olduğunu söyleyen Aracı, "GEBKİM ekosisteminde yaklaşık 10 yıldır 16 besleme noktası ve 52 kulübe kapsamında 100’den fazla patili dostumuzun bakımını üstleniyoruz. Onların en fazla terk edildikleri bölgelerden biri olan sanayi bölgelerine yönelik algı ve hayvanlara karşı artan kötü tutumun değişmesi için böyle bir çalışma gerçekleştirme kararı almıştık. Bu çalışmamızın benzer kuruluşlara da örnek olabileceğini düşünüyoruz. Bunun gibi topluma örnek olacak çalışmaları sürdüreceğiz." dedi.

"SADECE İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU İNSANLARA AKTARDIK"

Layık görüldükleri ödüller hakkında görüşlerini paylaşan kampanyanın koordinatörlüğünü üstlenen GEBKİM Kurumsal İletişim Sorumlusu Anıl Şencan ise, GEBKİM OSB'de yıllardır sokak hayvanları ile bir arada olduklarını, sokak hayvanlarının kendilerinin neşe kaynağı olduğunu kaydetti.

"Kampanyamızda aslında bizim yıllardır içerisinde bulunduğumuz durumu sadece insanlara aktardık" diyen Şencan, kurum bünyesinde oluşturdukları sürdürülebilir, doğal ve örnek yaşam alanını kamuoyuna yansıtarak sevgi ve ilginin de önemini göstermeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.