İSTANBUL (AA) –Geçtiğimiz günlerde düzenlenen, 2019 Türkiye Bonds&Loans Ödülleri’nde Garanti Bankası, finansman sağladığı projelerle 10 ödül aldı.
Garanti, bu ödüllere, aralarında Otoyol Projesi ve Çanakkale Köprüsü’nün de yer aldığı Türkiye'nin önde gelen ve liderliğini üstlendiği satın alım, altyapı, enerji projelerinin finansmanındaki ve halka arz işlemlerindeki başarısıyla layık görüldü. 
 

"PROJELERİN FİNANSMANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yaptığı açıklamada, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, "Önceliklerimiz arasında, ülkemizin önemli projelerine finansman sağlamak önde geliyor. Sermaye piyasaları ve finans sektörünün en itibarlı organizasyonlarından biri olan Bonds&Loans’dan Garanti olarak enerji, altyapı, satın alım finansmanı ve halka arz gibi liderliğini üstlendiğimiz işlemler ile aldığımız ödüller, bizim için ayrı bir anlam taşıyor 
Özellikle geçtiğimiz yıl 10 farklı ülkeden toplam 24 banka ve finans kuruluşundan kredi sağlanan, Garanti’nin finansmanda yer alan kuruluşların kredi temsilcisi olduğu Otoyol Projesi ve Çanakkale Köprüsü’nün aldığı ödüller ise bizi ayrıca gururlandırdı."
Türkiye'nin kalkınmasına katkı yapan projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirten Edin,  "Uzun yıllardır Türkiye'nin büyümesinde pay sahibi olan önemli projelere destek veriyoruz. Bu alandaki güvenirlik ve yetkinliğimizin gücüyle ülkemizin kalkınmasına ve ekonomimizin sürdürülebilirliğine katkı yapan projelerin finansmanında öncü ve lider banka olarak yer almaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.