İSTANBUL (AA) - Ford'un ticari araç ailesinin en son üyeleri olan Tourneo ile  Transit Connect, Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Ford Otosan tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni Ford Transit Connect 119 bin TL'den, yeni Ford Tourneo Connect ise 145 bin TL’den başlayan  fiyatlarla Ford yetkili satıcılarında msatışa sunuldu.

Tourneo ile Transit Connect; yenilenen iç ve dış tasarımı, güçlü motoru, yeni 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği ve gelişmiş teknolojileri ile prestij sahibi C segment hafif ticari otomobil meraklılarının beğenisine sunuldu.

Yeni Ford Tourneo ile Transit Connect modelleri, yeni nesil EcoBlue motoru ile artık çok daha çevreci ve verimli oldu. Ayrıca, 8 ileri otomatik şanzımanı, start/stop sistemi kablosuz şarj ünitesi, SYNC3 ve 6 inç dokunmatik ekranı, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Aktif Park Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Akıllı Hız Sınırlandırma Sistemi (ISA), Çarpışma Önleme Yardımcısı ve HID Bi-Xenon & gündüz yanan LED farları ve Transit Connect'te standart olarak sunulan geri görüş kamerası gibi daha bir çok farklı ve yeni özellikleriyle konfor, teknoloji ve performans limitlerini değiştiriyor.