KOCAELİ (AA) - 2001 senesinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki Fabrikası’nda üretime başlayan Ford Otosan, ilçede yeni diş ünitesinin düzenlenmesi ile polikliniğin yenilenmesi ve kuyumculuk atölyesi oluşturulması projelerine destek sağladı.

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden olan Ford Otosan, toplumsal kalkınma ile sürdürülebilir büyümenin paralel olduğu düşüncesiyle farklı konularda faaliyete geçirdiği toplumsal yatırımlarına devam ediyor.

Ford Otosan bu Bağlamda Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yeni diş ünitesinin düzenlenmesi ile polikliniğin yenilenmesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki Kuyumculuk Atölyesi’nin oluşturulması projelerine destek oldu.

2001 senesinde Gölcük Fabrikası’nda üretime başlayan Ford Otosan, bulunduğu şehre değer sunacak toplumsal yatırımlar projesi kapsamında Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla yeni diş ünitesinin oluşturulması ile polikliniğin yenilenmesini gerçekleştirdi ve ayrıca, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yer alan bir Kuyumculuk Atölyesi’nin hayata geçirilmesine katkıda bulundu.

Tesislerin açılışı nedeniyle gerçekleştirilen Törene Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mürsel Durmaz, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Gölcük Kuyumcular Dernek Başkanı Naim Gürel, Gölcük Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Coşkun Salih, hastane personeli, halk eğitim merkezi öğretmen ile kursiyerleri katıldı.