İSTANBUL (AA) - Yıldız Teknopark, Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ile Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü iş birliğiyle düzenlenen
Yıldızlı Projeler Yarışması'na başvurular başladı.

FİKRİNİ GELECEĞE TAŞI

"Fikrini Geleceğe Taşı" mottosuyla bu yıl, 11'incisi organize edilen yarışmaya müracaatlar, Mart'ın ilk haftasına dek sürecek. Girişimcilik ruhuna
sahip üniversite öğrencileri ile akademisyenlerin dışında, girişimci şirketler (start-up) de başvuruda bulunabilecek. Tamamlanacak başvurular ardından, aday olan tüm projeler,Yıldızlı Projeler Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilerek, final etkinliğine katılmaya hak kazananlar belirlenecek.

18 NİSAN'DA YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'NDE

Ve kalan proje sahipleri Ar-Ge, girişimcilik, yenilikçilik ve sunum teknikleri hakkında eğitim de alacak. Etkinlik, 18 Nisan Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Dereceye girmeyi hak kazanan proje sahipleri, para ödülü dışında, Yıldız Kuluçka Merkezi'nde özel ofis, yurt dışında sanal ofis desteği, yurt içi ve yurt dışında mentorluk ile sponsor özel ödülleri gibi farklı ödüllerin sahibi olacak.