Ferre markası ile ihracat yapan Femaş Grup, TurkishExporter'dan önemli bir performans bekliyor. Femaş Grup, bu yıl 200 milyon dolar olan ihracat hedefinin yüzde 10’luk kısmını TurkishExporter ile tamamlamayı planlıyor.
Femaş Grup tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’nin en büyük ihracatçıları arasında yer aldıkları ve her geçen gün firma ve ürün gruplarının geliştirildiği belirtildi. Davlumbaz ürün grubunda da üretime geçtiklerini ve teknolojiye yatırım yaparak müşterilerine her zaman en iyisini sunmak isteğinin ön planda olduğunu ifade eden firma, Femaş Grup bünyesinde yer alan 14 şirket ile yeni nesil teknolojiler ve akılcı çözümler kullanarak üretimin yüzde 95’ni tamamen kendi fabrikaları için de gerçekleştirdiklerini aktardı.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN TALEP ALIYORLAR

Femaş Grup tarafından yapılan açıklamalarda, yerli ve milli olarak ürettikleri teknolojiyi Güney Amerika’dan Afrika’ya kadar dünyanın dört bir yanından talep aldıkları vurgulandı. Ulaşamadıkları ülkelere ve müşterilere e-ihracat platformu TurkishExporter’dan iletişime geçildiğinin belirtildiği açıklamada, ihracat hedefleri kapsamında Türkiye’de en büyük e-ihracat platformu Turkishxporter üyeliğini kullanan Femaş Grup’un Ferre markalı ürünleriyle 45 yıldır güçlü üretim gücü ile tüm dünyada tanındıklarını, 14 şirket ve onlarca patentli ve tescilli marka ile geçen sene 150 milyon dolar ihracat gerçekleştirdikleri kaydedildi.